top of page

Ons verhaal

Onze missie

Het is onze missie om uw evenement te laten slagen. Onze doelgroep is iedereen die een fantastisch evenement neer gaat zetten. Wij 'ontzorgen' zodat u zich op de bezoeker kunt richten. 

Het maakt ons trots om bij te dragen aan succesvolle evenementen. Van bruiloften tot aan bedrijfsfeesten, onze bomen brengen uw evenement tot bloei.

Wie zijn wij 

Twee vrienden (Luuk en Jonathan) met een gedeelde passie voor olijfbomen en voor ondernemen. In 2022 kwam deze combinatie samen in Olijfboomhuren.nl.

Luuk (24 jaar) heeft zijn eigen onderneming lpdplanten.nl. Hiermee heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan over (olijf)bomen en planten.

 

Jonathan (23 jaar) werkt parttime als reservist, heeft bedrijfskunde gestudeerd en een aantal jaar in de retail gewerkt. 

 

 

Onze aanpak is persoonlijk en gemakkelijk. Wij stropen graag onze mouwen op en staan altijd klaar voor u. Hier kunt u lezen wat anderen daarvan vonden. 

Maatwerk​

Onze pakketten zijn zorgvuldig geselecteerd om het beste uit uw evenement te halen. Uiteraard verdient ieder evenement maatwerk en daarom is het ook mogelijk om buiten de lijntjes uw vragen te stellen. Voor specifieke aanvragen kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Olijfboom

Omdat we goede contacten hebben in de wereld van het kweken, telen en importeren van olijfbomen kunnen we u altijd de juiste olijfboom aanbieden.

Wij importeren al onze olijfbomen uit de binnenlanden van Spanje of Italië, hier kiezen wij de sterkste soorten en rassen uit. Alle olijfbomen zijn winterhard en zonder irrigatie op het land groot geworden, waardoor ze zeer goed gedijen in ons klimaat.

De olijfboom is een mediterrane boom, die ons telkens weer meeneemt naar dat vakantiegevoel in Italië, Griekenland of Spanje. Bij bruiloften of feesten is deze boom zeer geschikt om een mediterrane sfeer te creëren. Zo halen we een stukje 'vakantie' naar uw evenement. 

Sommige olijfbomen hebben een dikke stam. Dat komt omdat deze ouder zijn. De knoestige stam kan wel honderden jaren oud zijn. Hoe dikker de stam van de olijfboom, hoe duurder deze boom vaak is. Wij hebben olijfbomen met zowel dikke als dunne stammen.

Olijfboom huren
bottom of page