top of page

Levering

Uw bestelling wordt zorgvuldig ingeladen, geleverd op locatie en op weer opgehaald.

Wij leveren met onze eigen bus en aanhanger. Dit is fijn, omdat we zo niet afhankelijk zijn van een tussenpartij. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit bomen behouden. 

Levertijden

Wij leveren altijd op het moment dat u het beste uitkomt. Ons doel is om u te ontzorgen, daar horen flexibele levertijden bij. Geef dit dus ook gerust door. Vaak zien we dat een evenement de avond van te voren wordt opgebouwd, of pas savonds laat weer wordt afgebouwd, dan helpen we u graag met onze flexibele bezorg- en ophaaltijden. In overleg is alles mogelijk. 

Olijfboom huren

Bezorgkosten

Het bezorgen en ophalen van de bomen is een aardige klus. Onze bomen wegen al snel honderden kilo's per olijfboom. Omdat we willen kunnen garanderen dat de bomen in goede staat worden geleverd bezorgen wij ze zelf. Zo zorgen we ervoor dat u de beste kwaliteit olijfbomen krijgt op uw evenement. 

Vormgeving

Elke olijfboom wordt geleverd in een pot op maat (link naar voorbeeld). Deze potten zijn gemaakt van gerecycled plastic. De potten zijn voor alle bomen hetzelfde type, dit zorgt voor een rustig beeld op uw evenement. 

Als u speciale wensen heeft met betrekking tot de vormgeving voor uw evenement, laat dan even weten via ons contactformulier of plaats een opmerking bij de offerte-aanvraag. We helpen u graag om uw evenement op een persoonlijke manier vorm te geven. 

Het kan ook helpen als u van te voren een foto van de locatie voor uw evenement stuurt. Dan kunnen wij op basis van de ruimte een pakket voor u samenstellen. 

bottom of page